Rekordní Stříbrná stopa 2019 je za námi

Máme radost!!! Ročník 2019 byl díky vám zase o kousek větší. Cílem proběhlo 533 jednotlivců ve všech věkových kategoriích a 13 štafet. Opět jste vytvořili krásnou atmosféru po celou dobu sportovního dopoledne. Fotky ze závodu najdete v galerii (foto:Zuzánek). Je paráda sledovat nadšené závodění nejmladších až po profi výkony v dospělých kategoriích. Úžasnou atmosféru mají štafety, a to i díky účasti týmů “rodičů”, které mohou povzbuzovat a hnát po trati jejich děti. Výsledky ze závodu naleznete zde.

Na pódiu, které bylo již tradičně na kamionu společnosti Fajst s.r.o., probíhalo vyhlášení a dekorování nejrychlejších závodníků.  Bylo rozděleno 32 sad medailí ve všech kategoriích, které dodala společnost Multiplast. Jsme rádi, že díky partnerům závodu Toypex, Salomon, Kitl, Kousek Piva, Liberecký kraj a McDonald´s  jsme mohli rozdat hodnotné ceny.

Po celou dobu závodu probíhala burza sportovního vybavení. Ochutnat jste mohli dobroty v oddílovém občerstvení. Sportem nabyté dopoledne zpestřil hrou na kytaru a zpěvem Matěj Plíhal interpretací domácích i světových písní.

Ještě jednou děkujeme a těšíme se na vás 10.10. 2020.