Toypex partnerem přespolního běhu Ve stříbrných stopách Lukáše Bauera

TOYPEX je česká rodinná firma zaměřená na chytré a multifunkční hračky pro malé a velké. Klade si za cíl podporovat zajímavé značky, které nejsou na českém trhu tak známé.

TJ Dukla Liberec - běh na lyžích

Svým designem jsou neotřelé a mají nadstandardní využití. Mezi jejich favority, které si zamilovali i rodiče, patří značky Moluk, Quut, Volk, Rubbabu nebo Lalaboom.

Moluk

Švýcarské designové hračky Moluk jsou určeny pro děti od narození. Díky kvalitním materiálům, designovému provedení a jednoduchosti se mezi ostatními rozhodně neztratí. V nabídce najdete například hmatové kroužky NIGI, NAGI, NOGI pro nejmenší, které přirozeně podporují koordinaci oko-ruka, stimulují všechny smysly a díky využitým materiálům je lze použít jako kousátko.

Nebo si vyberete některou z hraček do vody? Herní sety PLUI jsou edukativní vodní hračky, se kterými děti zažijí hodiny zábavy a ještě se naučí základním fyzikálním principům. Úspěch mají u dětí už od jednoho roku. Mezi nejpopulárnější patří multifunkční hračka BILIBO, která získala ocenění Správná hračka. Své fanoušky si najde mezi všemi dětmi. Čím víc jich je, tím více zábavy přináší. Dá se na ní houpat, točit se, schovávat se, používat ji jako sedátko, nechat se v ní táhnout nebo dokonce sáňkovat. Večer se do ní dají pohodlně uložit hračky, aby i v dětském pokojíčku zůstal udržen pořádek. Schválně jakou aktivitu vymyslí vaše děti.

Tímto ale zdaleka nekončíme. Na e-shopu TOYPEX pro vás mají mnoho dalších hraček značky MOLUK. Jakou si vyberete?

Hračky Moluk na e-shopu TOYPEX
Hračky Moluk na e-shopu TOYPEX



Quut

Jestli si myslíte, že se hračky na písek nebo vody liší maximálně barvami, pak vás hračky od belgické značky Quut přesvědčí o opaku.

V nabídce najdete naprosto běžné vybavení – kyblík, lopatku, bábovičky nebo konvičku. Překvapí vás ale jejich nadčasové zpracování a neuvěřitelná kvalita produktů. Díky provedení s nimi děti vytvářejí stavby, o jakých si s běžným náčiním mohou nechat jenom zdát.

Rozhodně si zamilujete Quut Ballo, kyblík ve velmi originálním provedení. Dětem se s ním velmi dobře manipuluje. Doplňte ho o další nářadí a získáte tak výbavu, která vydrží o hodně déle než jednu sezónu. Mnoho z nabízených produktů má multifunkční využití. Například set lopatek na písek Quut Cuppi obsahuje i malý balónek, a když děti zrovna nekopou, mohou si zahrát házenou a pokusit se míček chytat do lopatek ve tvaru trychtýře, nebo vytvářet v písku dráhu, kterou může míček putovat.

Edice hraček na zahradní hry také zdaleka nemá pouze jedno využití. QUUT Ringo určený na Pétanque se skvěle hodí také na nácvik plavání. Létající talíř má nejen dokonalé aerodynamické vlastnosti, ale zároveň se dá používat jako cedník nebo nádoba na sběr drobných předmětů.

Tvar hraček umožňuje manipulaci i velmi malým dětem.

Hračky Quut
Hračky Quut



Lalaboom

Lalaboom to je francouzská značka hraček pro nejmenší děti už od deseti měsíců. Ponechává prostor fantazii, rozvíjí motorické schopnosti, podporuje učení barev, tvarů a spojovacích mechanismů.

Stavebnice Lalaboom získaly prestižní ocenění SPRÁVNÁ HRAČKA, chráněný symbol kvality zaměřující se na výchovné a vzdělávací hledisko hraček.

Jestli hledáte hračku, která podpoří rozvoj vašeho miminka a zároveň bude bavit i vás, pak rozhodně vyzkoušejte. Vybírat můžete hned z několika druhů stavebnice, mezi kterými se najde i vodní sada. Všechny stavebnice lze mezi sebou kombinovat.

Lalaboom
Lalaboom



Rubbabu

Pro miminka u nás najdete také hračky od značky Rubbabu. Svoje produkty vyrábí z přírodního kaučuku potaženého mikroplyší. Jejich cílem je nabízet pocitově příjemné, eco-friendly a hlavně bezpečné hračky, které jsou jednoduché, ale zároveň edukativní. Posuďte sami, jak se jim to podařilo.

Na našem e-shopu zakoupíte několik druhů smyslových míčků, navlékací kroužky, autíčka nebo například vkládací puzzle pro nejmenší.

Hračky Rubbabu
Hračky Rubbabu



AINSTEIN

Magnetické stavebnice si děti vždy zamilují. Znáte už tu od rakouské značky AINSTEIN. Unikátní stavebnici pro děti od 3 let pořídíte v několik různých provedeních. Podporuje rozvoj jemné motoriky, učení se barev a tvarů. Pokládá základní kámen k pochopení matematického myšlení, a to zcela nenásilnou formou.

Nabízíme hned několik provedení. Vybírat můžete z několika kombinací, ze kterých děti postaví konkrétní tvar, nebo zakupte velkou sadu dílků. Čím víc jich bude, tím více zábavy si děti užijí. Všechny stavebnice lze mezi sebou vzájemně kombinovat.

Dílky jsou dostatečně velké a nehrozí vdechnutí. Starší sourozenci tak bez obav mohou ke hře přizvat i mladšího.

Hračky Ainstein
Hračky Ainstein



VOLK

Konstrukční stavebnice od německé značky VOLK je určena dětem od 4 let. Kluci si ji zamilují, ale určitě si najde své fanoušky i mezi malými slečnami.

Velmi pevné dílky lze spojovat podle přiloženého návodu, ale starší děti určitě rádi vyzkoušejí i stavby podle vlastní fantazie.

Všechny komponenty jsou vyrobené z velmi kvalitních materiálů. Skvěle drží, nezlomí se a zaručeně budou mezi těmi, které si děti budou dědit mezi sebou.

Všechny díly lze instalovat bez použití dalších nástrojů. Pokud se malým stavitelům podaří něco utáhnout velmi těsně, pomůže přiložený dekonstruktor.

Vybírat můžete mezi konkrétními stavebnicemi, nebo zakupte celý box, ze kterého lze vytvořit hned několik různých modelů. Pokud se rozhodnete nejprve pro menší balení, můžete ho později bez problémů kombinovat s dalšími.

Hračky Volk
Hračky Volk